Bedenktijd

Je kunt elke bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren (wettelijke bedenktijd). De bedenktijd gaat in op de dag na levering van het bestelde product.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het gekochte product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort op je rekening zodra wij het product in goede orde ontvangen hebben, of als je kunt aantonen dat je de goederen hebt teruggezonden. Binnen 1 dagen na retour is het gehele orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort. Enkel de kosten voor de retourzending zijn voor jouw eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van een bezorgdienst naar eigen keuze.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht (bedenktijd), moet het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Wij zullen daarvoor duidelijke instructies geven.

Hoe?
Om gebruik te maken van het recht om te retourneren binnen de bedenktijd kun je dit modelformulier gebruiken, of contact met ons opnemen via bestellingen@kleurrijker.nl.