Nederlands leren doe je met:

TaalCompleet

TaalSterk

Van A tot Zin

Instap

Totaal

Taal leren

Overal waar je komt, heb je taal nodig. Op je werk, in de supermarkt, op de school van je kinderen, op de sportclub en op andere plekken. Taal bestaat uit luisteren, spreken, lezen en schrijven. Daarvoor heb je een grote woordenschat nodig en veel kennis van de Nederlandse grammatica en spelling. KleurRijker heeft methodes gemaakt om je daarbij te helpen. Met ons lesmateriaal oefen je zowel taalvaardigheid als studievaardigheden.

Al onze boeken worden aangevuld met e-learning. Daarmee kun je op de computer leren en opdrachten maken. Onze producten zijn er op vier taalniveaus: A1, A2, B1 en B2. Zo vind je altijd een product dat bij je past. Je kunt onze cursussen thuis zelfstandig volgen, of in een klas met een docent.

Onze taalmethodes kun je heel goed aanvullen met het extra oefenboek Van A tot Zin. Dat is geschikt voor cursisten die meer willen oefenen met specifieke aspecten van grammatica of uitspraak (tot A2+), of juist voor de snelle leerders die alvast zelfstandig vooruit willen werken. Het is ook een ideaal naslagwerk om later bepaalde taalregels nog eens op te zoeken die eerder zijn geleerd.

Leren op niveau

  • A1
  • A2
  • B1
  • B2

Hoe goed is jouw Nederlands?

Producten uit onze winkel

Over TaalCompleet

De productlijn TaalCompleet bevat alles voor een goede voorbereiding op het inburgeringsexamen, waaronder proefexamens. TaalCompleet A1 en TaalCompleet A2 behandelen het taalgedeelte van de inburgering voor spreken, luisteren, lezen en schrijven. Samen brengen deze producten je op het vereiste taalniveau voor het examen. Daarnaast hebben we o.a. de boeken TaalCompleet Voorwoord Plus voor wie nog niet op niveau A1 zit, maar wel is gealfabetiseerd. Voor gezinsmigranten hebben we TaalCompleet Basisexamen inburgering in het buitenland, inclusief proefexamen.

Over TaalSterk

De productlijn TaalSterk werkt toe naar niveau B1 of B2 en het Staatsexamen NT2 Programma I of II, qua vorm en inhoud. Met deze communicatieve methode oefen je de vier taalvaardigheden. Ook woordenschat, grammatica, spelling en studievaardigheden komen ruim aan bod. Naast het boek zijn er veel extra opdrachten online. TaalSterk is zeer geschikt om gedifferentieerd mee les te geven.