De docentcodes ontvang je uitsluitend via je werkgever of opdrachtgever. Voor particulieren zijn docentencodes niet verkrijgbaar. Het docentenaccount bestaat uit drie korte codes:
| 1. Inlognaam | 2. Wachtwoord | 3. Groepscode |
Noteer de docentencodes of bewaar het mailtje met de codes goed!

Inloggen

Klik op de ELO-knop en volg de instructies: [pods name="knop" slug="2575" template="Knop Template"] Vul bij de loginnaam en wachtwoord de eerste twee codes in (dus niet de groepscode) en klik op [INLOGGEN]. Let op: klik niet op 'Toegangscode invoeren'! Je hoeft dus geen account aan te maken met de code die in je boek staat. Wijzig de groepscode niet. De koppeling met de cursisten in het leerling-volgsysteem gaat dan namelijk verloren.

Groepen aanmaken

Geef je groepscode aan al je cursisten. Zij moeten eerst zelf een eigen account aanmaken door middel van de toegangscode in hun boek en daarna jouw docentcode invullen in hun accountgegevens. Vervolgens krijg je als docent in je eigen account een overzicht met de namen van cursisten die jouw code correct hebben ingevoerd. Een cursist kan meerdere groepscodes invoeren en wordt dan gekoppeld aan meerdere docenten.

Onderdelen activeren

Als je voor het eerst inlogt met je docentenaccount, dan moet je het cursus- en docentenmateriaal nog activeren. Dat is heel eenvoudig. Ga naar [BEGELEIDEN]. Klik vervolgens op het oogje naast het gewenste onderdeel. Vervolgens verschijnen de gevraagde items onder [HOME]. Herhaal deze stappen voor alle onderdelen. Als een oogje blauw is, dan is dat onderdeel al geactiveerd. Let op dat je maar één keer op een oogje klikt, en dat je maar op één oogje tegelijk kunt klikken totdat de nieuwe pagina geladen is. Belangrijk is dat je niet de code uit je boek probeert te registreren, maar alleen werkt met de aan jou verstrekte docentencodes.

Hulp

Komt je er niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice. Klik voor contactgegevens op de contactknop. [pods name="knop" slug="15416" template="Knop Template"] Wil je een docentencode aanvragen? Lees dan de informatie via onderstaande knop: [pods name="knop" slug="57211" template="Knop Template"]