Niveautoets B1 (gratis)

Er is slechts één niveautoets, behorend bij onze methode TaalSterk B1. In de docentenhandleiding van TaalSterk B1 wordt verwezen naar deze gratis toets.

De niveautoets B1 is vooral een indicatie of taalniveau B1 beheerst wordt, en of de cursist klaar is om te beginnen met de B2-training. Alle vaardigheden (lezen / luisteren / spreken / schrijven) komen in de niveautoets B1 aan bod. Deze toets zit in de ‘oude’ ELO op TaalSterk.nl. De niveautoets verschijnt niet automatisch in de online leeromgeving. Heb je hier interesse in, dan kun je contact opnemen met KleurRijker. Wij verlenen je dan (gratis) een krs-nbe-code die toegang geeft tot de toets in onze oude e-learningomgeving. Daarmee kan de toets 10 keer gemaakt worden (dus door 10 verschillende cursisten). Daarna kun je opnieuw een aanvraag doen.

De niveautoets B1 is niet zo uitgebreid als een proefexamen B1, omdat een proefexamen nakijken erg bewerkelijk is voor de docent en omdat de cursist op dit punt waarschijnlijk nog geen examen wil doen (maar juist door met oefenen voor B2).

Proefexamens (betaald)

De proefexamens kun je jouw cursist aanbieden om te testen of hij of zij klaar is voor het echte examen. We hebben proefexamens op verschillende niveaus, voor de verschillende inburgeringstrajecten. Ze zijn ook geschikt om extra mee te oefenen voor het examen. Er zijn staan veel opdrachten per vaardigheid en de proefexamens geven dus een goed inzicht in de kennis en het niveau van de cursist, waarmee de docent kan beoordelen of de cursist klaar is voor de grote dag.

    • Proefexamen B1 (betaald)

Dit proefexamen is een realistische simulatie van Staatsexamen NT2 Programma I en is te koop via onze webshop. Je krijgt dan een krs-p13-registratiecode voor het online gedeelte en enkele pdf’s met instructies en examenonderdelen. Het is niet nodig om eerst onze methode TaalSterk B1 gedaan te hebben.

    • Proefexamen Inburgering (onderdeel van TaalCompleet A2 maar ook los te koop)

Het proefexamen Inburgering is bedoeld voor cursisten die opgaan voor het inburgeringsexamen op A2-niveau. Deze proefexamens zijn standaard al inbegrepen bij TaalCompleet A2, zowel bij de oude als die nieuwe edities van de methode. Je kunt eventueel ook via onze webshop een losse registratiecode kopen voor de A2-proefexamens (krs-pei), waarmee je ze kunt maken zonder eerst de methode TaalCompleet A2 gedaan te hebben.

    • Proefexamen Inburgering Buitenland (betaald)

De Proefexamens Inburgering Buitenland zijn bedoeld voor degenen die in het buitenland examen moeten doen op niveau A1, voordat ze naar Nederland mogen. Dit product is ook te koop via onze webshop. Je ontvangt dan een krs-peb-code.

Instaptoetsen (gratis)

Tot slot hebben we ook nog de gratis instaptoetsen. De docent kan daarmee inschatten op welk niveau een nieuwe cursist het beste kan instromen.

Gebruik onderstaande knop om naar de gratis instaptoetsen te gaan.


‘Toets A1 of A2’ duurt 1,5 uur. Bij een score vanaf 75% is het advies A2, daaronder A1.


‘Toets A2 of B1’ duurt 1,5 uur. bij een score vanaf 75% is het advies B1, daaronder A2.

< Terug
Je hebt geen producten in je winkelwagen.
Product totaal: € 0,00
Nu betalen
0
0 items in your cart - € 0,00
Nu betalen