Kunt u per ongeluk verkeerd geactiveerde codes weer beschikbaar maken?

Dat is meestal niet mogelijk als de code daadwerkelijk incorrect gebruikt is. In veel gevallen blijkt het echter mee te vallen en is er alleen sprake van een kleine vergissing die wij snel voor u kunnen rechtzetten.

Je kunt contact opnemen met onze klantenservice zodat wij kunnen kijken wat precies jouw situatie is. Geef de betreffende registratiecode(s) bij voorkeur door via klantenservice@kleurrijker.nl. Geef ook de naam van de taalschool door, de volledige naam van de betreffende cursist en indien van toepassing je docentencode.

Als taalschool (of docent van een taalschool) dien je de door KleurRijker verstrekte boekcodes en alle andere soorten codes goed te beheren, documenteren, registreren, administreren en te verspreiden onder de cursisten en docenten. De taalschool is zelf verantwoordelijk voor het goed beveiligen van nieuwe registratiecodes tegen ondeskundig gebruik en/of diefstal, hacken, etc.

KleurRijker biedt geen garantie en verstrekt geen nieuwe registratiecode als een eerder verstrekte code is zoekgeraakt of verkeerd is geactiveerd door ondeskundig of onrechtmatig gebruik door de gebruiker.

Is dit niet het antwoord dat u zoekt? Zoek verder:

Dit zijn de zoekresultaten: