Klik op de ELO-knop. Klik daarna op het plaatje van je boek: [pods name="knop" slug="2575" template="Knop Template"]

Ben je docent?

Dan hoef je niet te registeren. Gebruik je docentaccount om in te loggen, of vraag een docentencode op bij je werkgever of opdrachtgever. De code in je boek heb je niet nodig als docent.

Ben je cursist?

A) Account maken

 • Stap 1. Als je een beginnende cursist bent, klik dan op 'Toegangscode invoeren >'. Heb je eerder al A1 of A2 gedaan, ga dan direct door naar B.
 • Stap 2. Vul nu je boekcode in (dat is hetzelfde als de toegangscode) en klik op [VERSTUUR].
 • Stap 3. Vul daarna het formulier in om een nieuw account te creëren.
 • Stap 4. Je bent nu klaar om te beginnen! Klik op het plaatje van de methode en je kunt van start.

B) Bestaande cursist

 • Stap 1. Als je een bestaande cursist bent (je hebt bijvoorbeeld eerder A1 al gevolgd), log dan in met je oude account.
 • Stap 2. Vul de code van je nieuwe boek in onder 'Toegangscode invoeren' en klik op [VERSTUUR]. Nu heb je het nieuwe boek toegevoegd aan je bestaande account, en kun je aan de slag.

Problemen?

Als het registreren met de boekcode steeds mislukt, dan kan dat de volgende oorzaken hebben:
 1. De cursist probeert een loginnaam aan te maken die eerder al door iemand anders is gebruikt. Oplossing: kies een andere login, bijvoorbeeld het studentnummer, een combinatie van achternaam en geboortejaar, of iets anders unieks.
 2. De cursist heeft al een account aangemaakt maar is dat vergeten of weet het wachtwoord niet meer. Oplossing: neem contact op met onze helpdesk. Houd je boekcode bij de hand.
 3. De cursist heeft al een bestaand account voor een oud boek. Oplossing: de nieuwe boekcode moet geactiveerd worden in het bestaande account. Weet de cursist zijn oude wachtwoord niet meer? Neem dan contact op met onze helpdesk. Houd je boekcode bij de hand.
 4. Iemand anders heeft de boekcode gebruikt zonder dat de eigenaar van het boek dat weet. Mogelijk zijn boeken en boekcodes verwisseld geraakt. Oplossing: je kunt proberen in jouw groep(en) de verwisselingen in kaart te brengen. Degene die het boek van jouw cursist heeft, kan zijn boekcode dan aan hem of haar teruggeven voor een nieuw account. Er kan ook kwade opzet in het spel zijn, let op dat alleen de rechtmatige eigenaar toegang heeft tot nieuwe boeken voordat ze worden uitgedeeld aan cursisten en docenten.
 5. Je typt de code verkeerd in (bijvoorbeeld omdat NumLock of CapsLock aan staat op je toetsenbord, of omdat de code verkeerd aan je is doorgegeven). Oplossing: controleer of de code die je hebt overeenkomt met die in het boek staat gedrukt voorin de kaft.
 6. Je probeert de code in te vullen bij het wachtwoord onder het kopje 'Inloggen'. Dat is onjuist. Oplossing: je moet de boekcode invullen onder [Toegangscode invoeren].
NB. Let ook op dat je op de juiste website zit. Klik op de ELO-knop en volg de instructies: [pods name="knop" template="Knop Template" slug="2575"]