1. Onze zakelijke klanten, de taalscholen, zijn verwerkingsverantwoordelijke zoals bedoeld in de AVG voor alle persoonsgegevens die zij door KleurRijker laten verwerken via de ELO's van KleurRijker. Dat wil zeggen dat taalscholen als opdrachtgever de doelen, middelen en bewaartermijnen bepalen en dat KleurRijker als verwerker uitsluitend de instructies van de taalscholen opvolgt wat betreft persoonsgegevens. De ELO's zijn: TaalSterk.nl (eXplio) en TaalCompleet.nl (aNewSpring).
  2. KleurRijker is verwerkingsverantwoordelijke voor persoonsgegevens van sommige particuliere klanten (cursisten die zelfstandig, zonder taalschool of zonder docent, gebruik maken van onze diensten). Dit is een zeer klein deel van de bedrijfsactiviteiten van KleurRijker. In dit geval bepaalt KleurRijker de verwerkingsdoelen, etc.
  3. KleurRijker is verwerkingsverantwoordelijke voor persoonsgegevens die door alle klanten (zakelijk en particulier) worden ingevoerd via de webshop, voor andere data die via de website verzameld worden en voor de database van e-mailadressen van onze nieuwsbrief. In deze gevallen bepaalt KleurRijker de verwerkingsdoelen, etc.
In alle gevallen maakt KleurRijker gebruik van diensten van (sub)verwerkers. De details daarover lees je in ons privacystatement en in onze algemene voorwaarden.