Wie is verwerkingsverantwoordelijke en wie is verwerker?

  1. Taalscholen zijn verwerkingsverantwoordelijke zoals bedoeld in de AVG voor alle persoonsgegevens die zij door KleurRijker laten verwerken via de ELO’s van KleurRijker. Dat wil zeggen dat taalscholen als opdrachtgever de doelen, middelen en bewaartermijnen bepalen en dat KleurRijker als verwerker uitsluitend de instructies van de taalscholen opvolgt wat betreft persoonsgegevens. De ELO’s zijn: TaalSterk.nl, TaalCompleet.nl en 247Leren.
  2. KleurRijker is verwerkingsverantwoordelijke voor persoonsgegevens van sommige cursisten die zelfstandig, zonder taalschool of zonder docent, gebruik maken van een ELO van KleurRijker (thuismelders). Dit is een zeer klein deel van de bedrijfsactiviteiten van KleurRijker. In dit geval bepaalt KleurRijker de verwerkingsdoelen, etc.
  3. KleurRijker is verwerkingsverantwoordelijke voor persoonsgegevens die door klanten worden ingevoerd via de webshop, voor andere data die via de website verzameld worden, voor de database van e-mailadressen voor onze nieuwsbrief en voor persoonsgegevens in e-mails die naar KleurRijker worden gestuurd. In deze gevallen bepaalt KleurRijker de verwerkingsdoelen, etc.

In alle gevallen maakt KleurRijker gebruik van diensten van subverwerkers. De details daarover lees je in ons privacystatement en in onze algemene voorwaarden.

Ga naar alle informatie over:

AVG & privacy

Is dit niet het antwoord dat u zoekt? Zoek verder:

Dit zijn de zoekresultaten: