247leren is nu TaalCompleet

247leren is nu TaalCompleet

De lesmethodes van 247leren zijn begin 2017 overgenomen door educatieve uitgeverij KleurRijker en ondergebracht in onze eigen e-learningomgeving. De programma’s Aan het Werk, ZET, cvmeester en Van Gesprek naar Verslag zijn echter nog niet beschikbaar op dit moment.

Werkend Nederlands

Medio 2019 heeft KleurRijker een nieuwe methode voor taal op de werkvloer op de markt gebracht onder de naam Werkend Nederlands, die is gebaseerd op het overgenomen programma van 247leren met dezelfde naam. Er zijn algemene thema’s en sectorspecifieke thema’s voor techniek, zorg & welzijn, en handel & dienstverlening. Volg je een mbo-opleiding of ben je al aan het werk dan is Werkend Nederlands zeer geschikt voor jou om je Nederlands verder te verbeteren.

Meer informatie over Werkend Nederlands

Van A tot Zorg

Deze methode is ook volledig herzien en opnieuw uitgebracht onder de vlag van KleurRijker. Van A tot Zorg is een complete lesmethode waarin deelnemers werken aan hun taalniveau in de context van de zorg. Het kan ingezet worden bij gealfabetiseerde deelnemers met een taalniveau tussen A1 en 2F.

Meer informatie over Van A tot Zorg