Vanaf 23 juli t/m 19 augustus zijn wij telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 13.00 uur.

Workshops

Voor NT2-docenten en taalcoaches

Wil je de docenten en taalcoaches binnen je organisatie inspireren en ze uitdagen nog beter te worden? Boek dan een van onze leerzame workshops of een presentatie. Daarin bieden wij veel handvatten en tips voor de NT2-klas. Er zijn drie workshops die zich richten op belangrijke facetten van de beroepspraktijk. De workshops zijn zowel geschikt voor het inburgerings- als voor het Staatsexamentraject. Tijdens de workshops is er de mogelijkheid om vragen te stellen, valkuilen te bespreken en ideeën op te doen. Als je de workshops wil aanbieden aan vrijwillige taalcoaches, dan kunnen wij de inhoud daarop aanpassen.

De docenten van deze workshops zijn Caroline Bakker en/of Mariëlle van Rooij. Zij zijn beiden ervaren NT2- en alfadocenten. Ook hebben ze input geleverd voor onze methode TaalCompleet. De workshop vindt plaats bij jou op de schoollocatie of via open inschrijving (tenzij anders afgesproken). De duur is één dagdeel: 3 uur (inclusief tijd om vragen te stellen). De ideale groepsgrootte bedraagt 6 à 14 personen. Aanwezigen krijgen de benodigde materialen en na afloop ontvangen zij een certificaat.

Aanmelden en prijzen

Kijk voor meer informatie over het aanmelden, prijzen en de inhoud van de workshops op de volgende pagina’s:

Workshop op locatie?

Standaard geven wij de workshops in Amersfoort op ons eigen kantoor. Daarnaast verzorgen wij ook op aanvraag workshops bij jou op locatie.

Werken met TaalCompleet

  • Welke stappen zijn nodig om de lessen ‘in de lucht’ te krijgen,
  • Hoe werken leerlingen met het boek en de e-learning,
  • Hoe sluiten deze op elkaar aan,
  • Volgens welke didactiek is de methode opgebouwd,
  • Hoe volgt men de resultaten via de computer,
  • Welke ondersteuning biedt KleurRijker.