Workshops

Voor NT2-docenten en taalcoaches

Wil je de docenten en taalcoaches binnen je organisatie inspireren en ze uitdagen nog beter te worden? Boek dan een van onze leerzame workshops of een presentatie. Daarin bieden wij veel handvatten en tips voor de NT2-klas.

Deelnemers aan het woord:

“Toptraining. Hier heb ik veel aan in de praktijk!”
“Fijn om samen tips en ervaringen uit te wisselen.”
“Duidelijk, enthousiast, overzichtelijk. Was goed!”
“De workshop ging alle verwachtingen te boven.”

Gemiddelde beoordeling 8,7!

Er zijn drie workshops die zich richten op belangrijke facetten van de beroepspraktijk. De workshops zijn zowel geschikt voor het inburgerings- als voor het Staatsexamentraject. Tijdens de workshops is er de mogelijkheid om vragen te stellen, valkuilen te bespreken en ideeën op te doen.

De docenten van deze workshops zijn Caroline Bakker en/of Mariëlle van Rooij. Zij zijn beiden ervaren NT2- en alfadocenten. Ook hebben ze input geleverd voor onze methode TaalCompleet. De workshop vindt plaats in Amersfoort, tenzij anders afgesproken. De duur is één dagdeel: 3 uur (inclusief tijd om vragen te stellen). De ideale groepsgrootte bedraagt 6 à 14 personen. Aanwezigen krijgen de benodigde materialen en na afloop ontvangen zij een certificaat.

Andere locatie?

Standaard geven wij de workshops in Amersfoort op ons eigen kantoor. Daarnaast verzorgen wij ook op aanvraag workshops bij jou op locatie.

Agenda workshops 2018

17 okt. Didactiek voor alfa’s
2 nov. Activerende werkvormen
14 nov. Differentiëren
12 dec. Didactiek voor alfa’s

Aanmelden en prijzen

Kijk voor meer informatie over het aanmelden, prijzen en de inhoud van de workshops op de volgende pagina’s: