Aanvraagformulier workshop op locatie

Via dit formulier kun je één of meer workshops op een locatie naar keuze aanvragen, bijvoorbeeld op jouw eigen taalschool. Een accountmanager van KleurRijker zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om je te informeren over de mogelijkheden en prijzen.

De prijzen voor workshops op locatie kun je bespreken met de accountmanager. Wij verzorgen daarnaast ook een gratis algemene presentatie over het werken met onze methodes.

Algemene Voorwaarden

N.B. Je staat op het punt een overeenkomst met KleurRijker B.V. af te sluiten. Onze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing als je gebruik maakt van één of meer van onze diensten, bijvoorbeeld door een bestelling te plaatsen, als je een account aanmaakt, inlogt of een formulier invult. Lees het document goed door voor je verder gaat. De erin opgenomen afspraken gelden zowel voor zakelijke als voor particuliere klanten.

Voor zakelijke klanten: deel 2 van de overeenkomst is een verwerkersovereenkomst zoals bedoeld in de AVG-privacyverordening.

Privacy-informatie

Wat doen wij met jouw persoonsgegevens?

In ons privacybeleid staat precies beschreven hoe, waarom en hoe lang wij jouw persoonsgegevens verwerken, of ze ook door derde partijen worden verwerkt, wat onze rechtsgrond is, wat jouw rechten en mogelijkheden zijn, hoe je ons kunt bereiken en hoe je een klacht kunt indienen.