Je baankansen verbeter je met:

TaalCompleet ONA

TaalCompleet KNM

Van A tot Zorg

KansRijker

Taalkennis

Naar werk

Bij inburgering en je thuis voelen in Nederland speelt het woord participatie een grote rol. Participeren betekent: meedoen. Bijvoorbeeld door op zoek te gaan naar werk. Iedereen kan een waardevolle bijdrage leveren aan de samenleving. Jij dus ook! En KleurRijker kan je daarbij helpen.

Op weg gaan naar werk kent verschillende fasen. Misschien wil je eerst een beroepsopleiding volgen. Misschien heb je lang niet gewerkt en wil je weten welke mogelijkheden er voor jou zijn of wat bij jou past. Misschien weet je dat al maar wil je leren jezelf te presenteren in een sollicitatie. Voor al die dingen moet je de Nederlandse taal beheersen en de Nederlandse cultuur en gewoonten begrijpen. De methodes van KleurRijker gaan ook over deze onderwerpen.

Bij je zoektocht naar werk, om meer kans te maken op een baan of om je in je werk verder te ontwikkelen heb je veel aan de cursussen TaalCompleet ONA en KansRijker. Je baankansen verbeteren ook als je meer leert over de Nederlandse maatschappij en daarvoor is TaalCompleet KNM een goede keuze. Wil je je taalkennis verbeteren om bijvoorbeeld een opleiding in de zorg te gaan volgen? Dan is een programma als Van A tot Zorg zeer geschikt.

Naar werk is…

… participeren

… jezelf ontwikkelen

… een opleiding doen

… werk zoeken

… solliciteren

… reïntegreren

… ervaring opdoen

… een bedrijf starten

… een rol spelen in de samenleving

… vrijwilligerswerk doen

En nog veel meer!

Producten uit onze winkel