Leuk dat je overweegt met de methode(s) van KleurRijker te gaan werken! We bieden dan ook graag een of enkele beoordelingsexemplaren aan tegen gereduceerd tarief van 50%, zodat je een goede beslissing kunt nemen.

Daarnaast kan onze accountmanager desgewenst ook persoonlijk tekst en uitleg komen geven bij jou op locatie over het werken met TaalCompleet of een van onze andere producten. Als je een beoordelingsexemplaar bij ons aanvraagt, dan zal onze accountmanager contact met je opnemen om de diverse mogelijkheden te bespreken. Heb je nu al vragen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar onze accountmanager Eefje Vervoort.

Om beoordelingsexemplaren aan te vragen, vul onderstaand formulier in. Je ontvangt dan eerst een factuur per e-mail, na betaling daarvan ontvang je de gevraagde producten ter beoordeling.

Aanvraagformulier


N.B. Dit aanvraagformulier is alleen bedoeld voor tekenbevoegde of gevolmachtigde vertegenwoordigers, zoals bestuurders of managers van grote instellingen, met als doel een toekomstige zakelijke relatie (b2b) aan te gaan of te onderzoeken. Dit formulier is dus niet voor zzp-docenten, particuliere bestellers of individuele taalleerders. KleurRijker beoordeelt elke aanvraag apart en kan aanvragen afwijzen.

Algemene Voorwaarden

N.B. Je staat op het punt een overeenkomst met KleurRijker B.V. af te sluiten. Onze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing als je gebruik maakt van één of meer van onze diensten, bijvoorbeeld door een bestelling te plaatsen, als je een account aanmaakt, inlogt of een formulier invult. Lees het document goed door voor je verder gaat. De erin opgenomen afspraken gelden zowel voor zakelijke als voor particuliere klanten.

Voor zakelijke klanten: deel 2 van de overeenkomst is een verwerkersovereenkomst zoals bedoeld in de AVG-privacyverordening.

Privacy-informatie

Wat doen wij met jouw persoonsgegevens?

In ons privacybeleid staat precies beschreven hoe, waarom en hoe lang wij jouw persoonsgegevens verwerken, of ze ook door derde partijen worden verwerkt, wat onze rechtsgrond is, wat jouw rechten en mogelijkheden zijn, hoe je ons kunt bereiken en hoe je een klacht kunt indienen.