Onze taalschool zoekt een nieuwe methode. Kan ik een beoordelingsexemplaar bestellen?

Leuk dat je overweegt met de methode(s) van KleurRijker te gaan werken! We bieden dan ook graag een of enkele beoordelingsexemplaren aan tegen gereduceerd tarief van 50%, zodat je een goede beslissing kunt nemen.

Daarnaast kan onze accountmanager desgewenst ook persoonlijk tekst en uitleg komen geven bij jou op locatie over het werken met TaalCompleet of een van onze andere producten. Als je een beoordelingsexemplaar bij ons aanvraagt, dan zal onze accountmanager contact met je opnemen om de diverse mogelijkheden te bespreken. Heb je nu al vragen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar onze accountmanager Eefje Vervoort.

Om beoordelingsexemplaren aan te vragen, vul onderstaand formulier in:

Aanvraagformulier

N.B. Op deze aanvraag zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing

Dit aanvraagformulier is alleen bedoeld voor bestuurders en managers van grote instellingen, dus niet voor zzp-docenten, particuliere bestellers of individuele taalleerders. KleurRijker beoordeelt elke aanvraag apart en kan aanvragen afwijzen.

Privacy-informatie

Wat doen wij met jouw persoonsgegevens?

In ons privacybeleid staat precies beschreven hoe, waarom en hoe lang wij jouw persoonsgegevens verwerken, of ze ook door derde partijen worden verwerkt, wat onze rechtsgrond is, wat jouw rechten en mogelijkheden zijn, hoe je ons kunt bereiken en hoe je een klacht kunt indienen.

Ga naar alle informatie over:

Verkoop

Is dit niet het antwoord dat u zoekt? Zoek verder:

Dit zijn de zoekresultaten: